недеља, 21. фебруар 2010.

Mister NEW WAVE

Mister NEW WAVE или скраћено MNW, eлегантан млађи човек, помодних схватања, љубитељ нових трендова. Дуго је веровао да невладине организације на својим нејаким леђима држе овај свет.

Издржао је драматичне догађаје у којима је више пута страдао и гинуо. Увек се поново појављивао, оран и непромењен, јер су му отац и мајка, под утицајем стрипова и цртаћа чији су били одушевљени фанови, оставили у наслеђе генетски састав са опцијом ресетовања, прилагођен новим временима. «Рођен сам за нови век – каже - а у споту живим!»

Придружио се Амикиној истраживачко-насељеничкој експедицији када је пропао као водитељ излобираног тендера за опремање Темељ-куће и Octopodus Vulgaris драматично показао своје незадовољство.

Потопите га два-три дана у Дунав, препоручивала је Прамајка. Нека рони кроз историју, брже ће сазрети.

На сцени и у животу примењује девизу: «БОЉЕ IN НЕГО OUT!».

Кроз много година, тачније 2039, вратиће се под окриље невладиних организација. Као непосредни учесник и заштићени сведок објавиће електронску књигу «Прва и једина истинита хроника о Насељавању Византије - Експедиција из Amika.rs под вођством MNW”, аутор Mister New Wave, издање “My home, слатки доум” и асоцијације невладиних организација.

У млађим данима изгледао је овако:

... у роману изгледа овако...





... а после његовог нестанка, и то двоструког, крма коју је ка5ан назвао «Мистерове сузе» овако је изгледала


У каснијим годинама, као аутор и издавач, изгледаће овако


Засад, док је још млад, памти СПАСАВАЊЕ ПРОШЛОСТИ И БУДУЋНОСТИ СТАРИХ СЛОВЕНА, чему је знатно допринео.


Нема коментара:

Постави коментар