петак, 18. септембар 2020.

ТОРИНО (ТУРИН) ОСНОВАЛИ СУ ВАНЗЕМАЉЦИ

Сви знамо за Хајнриха Шлимана који је ткрио је 1868Троју, користећи се подацима из Хомерових спевова „Илијада“ и „Одисеја“, а ископавао је у МикениОрхомену и Итаци, руководећи се старим списима.

У Махабхарати и на сумерским таблицама записане су велике битке на земљи и небу и хероји који се спуштају па подижу на небо. И то може бити истина као Шлиманова Троја. Постоје разбацани огромни обрађени блокови и спржени делови земље из прадавнине које је само нека невиђена енергија могла да разбаца и спржи – те битке су се вероватно заиста догађале.

 У античкој митологији постоји прича о настанку града ТОРИНА ( или Турин)у северној Италији на реци По. Феаетон син Хелија бога Сунца измолио је оца да управља небеским кочијама да би доказао божанско порекло. Отац је најзад дозволио, али он није умео да управља колима,  почео је да пржи небо и Земљу и бог Зевс га је оборио муњом. Пао је у реку Еридан. Овидије у својим Метаморфозама и Херодот пишу да је то река По.

Шта се стварно догодило? Ванземаљски брод се срушио у По, а постоји и легенда да су ванземаљци основали Торино. Постоје пећински цртежи које показују особе у скафанндериима, као и чињеница да је у околини Торино нагло развијена металургија и обрада метала. 


Презиме Турин постоји у Словенији и у Србији, можда су то далеки потомци и носиоци легенде?

У близини је опатија Сан Микеле и мало место Корио, тамо где је пре два миленијума цар Константин видео крст на небу и хришћанство прихватио као званичну религију. 


Недавно, у том пределу НАТО је признао да су авиони имали око 200 необјашњивих сусрета са НЛО летелицама.

Доста је основа да та алтернативна историја једног дана постане истина.

www.amika.rs

Нема коментара:

Постави коментар